OM OSS

Att få möjligheten att inspirera till godare mat är inte bara roligt, utan också själva drivkraften i allt det vi gör. Godare i smak, godare för hälsan och godare för vår natur. På samma sätt som de producenter vi samarbetar med inspirerar oss, lär oss och väljer oss för att nå dig.

 

Producenterna vi samarbetar med är alla duktiga i mathantverk där råvaran behandlas med respekt för både djur och natur. Vår förstklassiga Parmigiano Reggiano från Bertinelli, framställs i ett jordbruk som bygger på ett eget ekosystem.

Varken den grekiska Total yoghurten från Fage eller den italienska alpyoghurten från Luch da Pcei innehåller konserveringsmedel, och inte heller andra tillsatser.

 

Galloni produceras en fantastisk långlagrad Prosciutto di Parma, där den höga kvaliteten uppnås bl a genom att grisarna lever längre (och hälsosammare) och får därmed en bättre marmorering i köttet.

Ett flertal av världens stjärnkrögare delar uppfattning med oss, och Galloniparman är välrepresenterad på Guide Michelinkrogar.

Nätverket av ekologiska och småskaliga producenter ökar i takt med att deras möjlighet att nå ut med sina produkter stärks.

Vi är väldigt stolta över våra samarbeten med dessa entusiastiska eldsjälar och deras produkter, som tillför inte bara god smak utan också en mer hållbar utveckling.

Innovation och korta beslutsprocesser gör att vi alltid kan vara aktuella och relevanta i vår produktkatalog. Genom vår långa samlade erfarenhet från olika delar av matvärlden, har vi inte bara skaffat oss ett gediget kontaktnät som ständigt håller oss uppdaterade, utan också en bra känsla för vilka produkter som kommer att tillföra och göra skillnad i din butiksdisk.

 

Välkommen till oss!

LEVERANTÖRER/PRODUCENTER

Copyright 2015 Matmäklarna © All Rights Reserved